Algemene voorwaarden Weindomein Voosbeke

Laatst bijgewerkt: 07/12/2023

Algemeen: Weindomein Voosbeke hecht veel waarde aan het verstrekken van nauwkeurige en actuele informatie op deze website. Desondanks kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie die op deze website wordt verstrekt.

Aansprakelijkheid: Weindomein Voosbeke is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die kan voortvloeien uit het gebruik van de informatie op deze website, ongeacht de juistheid ervan.

Informatie en prijzen: De informatie op deze website, inclusief prijzen, kan op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Weindomein Voosbeke streeft ernaar om accurate en actuele informatie te verstrekken, maar kan niet garanderen dat alle informatie te allen tijde volledig en actueel is.

Externe links: Deze website kan links bevatten naar externe websites. Weindomein Voosbeke is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze externe websites en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade of letsel die voortvloeit uit het gebruik van deze externe websites.

Intellectueel eigendom: Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en het ontwerp van deze website, inclusief maar niet beperkt tot teksten, afbeeldingen, logo's en andere materialen, behoren toe aan Weindomein Voosbeke of zijn opgenomen met toestemming van de betreffende eigenaar.

Door gebruik te maken van deze website gaat de gebruiker akkoord met deze disclaimer. Weindomein Voosbeke behoudt zich het recht voor om de inhoud van deze disclaimer op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.

Voor vragen of opmerkingen over deze disclaimer kunt u contact opnemen met Weindomein Voosbeke via de verstrekte contactgegevens op de website.

Corina rainer s Sc Nr Kru E Ps unsplash 3